Ons vak als vastgoedjager

De vastgoedjagers voeren de zoektocht naar vastgoed voor hun klanten die iets willen kopen. Ze staan in voor de analyse van al het vastgoed op de markt dat voldoet aan de wensen van de klanten, voor de voorafgaande bezoeken, voor de selectie van de panden samen met de klanten via de online klantenzone, voor allerlei controles en voor de onderhandelingen. Ze begeleiden hun klanten van a tot z, dus tot de ondertekening van de authentieke akte.

Meer informatie

Onze diensten

Aankoop van onroerend goed

Property Hunter zoekt voor u het ideale pand met de beste voorwaarden en begeleidt u tijdens het hele aankooptraject. Dankzij de beproefde werkwijze verloopt de snelle aankoop van uw vastgoed veilig en zonder zorgen.

Meer informatie

Onroerend goed investering

Wilt u profiteren van de beste kansen en veilig investeren in vastgoed? U kunt rekenen op allesomvattende ondersteuning tijdens het hele aankooptraject en op betrouwbare en bekwame partners: notarissen, banken, deskundigen, aannemers, architecten, ...

Meer informatie

Verhuizing

Bent u niet ter plaatse om op zoek te gaan naar een woning? Hebt u geen tijd of kent u de stad niet?

Property Hunter vindt snel en doeltreffend het pand dat bij uw wensen aansluit.

Meer informatie

Beheer van vastgoed

Vertrouw ons het beheer van uw vastgoed toe en wij zorgen voor de optimalisering van de huurinkomsten en voor alle administratieve stappen die nodig zijn voor een vlot verloop van onze taak.

Meer informatie

0 Jours

Gemiddelde tijd om uw pand te vinden

0%

Succespercentage

0

Aantal tevreden klanten sinds 2008

Getuigenissen

Amper een week nadat ik had uitgelegd wat ik zocht, was mijn appartement al gevonden. Dit was het eerste pand dat ik ging bekijken!
Property Hunter heeft daarna efficiënt onderhandeld om de prijs te verlagen (feilloos en volledig volgens mijn instructies) en bezorgde mij tevens enkele contactgegevens voor de financiële kant van mijn aankoop. Tijdens elke fase van mijn project kon ik ook profiteren van hun inzichten en tips. Ik wilde dat het snel ging en niet te ingewikkeld werd. Het mocht geen helse opdracht worden. Property Hunter kon mijn verwachtingen efficiënt en zonder problemen inlossen. Een aanrader.

P. H.

We hadden met Property Hunter contact opgenomen, nog voor we Brussel als bestemming hadden gekozen. De eerste gesprekken waren voor ons heel erg nuttig om een beeld te krijgen van de stad, de wijken die we misschien leuk konden vinden, de vastgoedmarkt en het leven in Brussel. Dat was allemaal doorslaggevend.
Twee maanden later viel de beslissing al: we zouden Londen inruilen voor Brussel. We gingen meteen in zee met Property Hunter, een dienst die voor ons extra goed van pas kwam omdat we niet ter plaatse waren. De duidelijke verslagen met foto’s van de bezoeken die we online konden raadplegen, waren erg handig. De planning van onze bezoeken daarna werd afgestemd op onze reizen. Kortom, onze keuze viel al snel op een heel leuk huis. De rest van het traject verliep heel vlot. Property Hunter heeft ons de procedure en alle stappen goed uitgelegd.
Naast de vastgoeddienst kregen we ook alle informatie en heel handige aanbevelingen voor onze verhuizing.
Tot slot zouden we Property Hunter zonder aarzelen aanbevelen als partner voor een vastgoedproject of verhuizing in Brussel.

Pam

Zonder Property Hunter had ik nooit een pand gevonden dat zo goed bij mij past. Een zeer persoonlijke en professionele dienstverlening. Ik raad het alle mensen aan die op zoek zijn naar het pand van hun dromen! Ik wil vooral Alexandra bedanken want zij heeft er alles aan gedaan om van mijn aankoop van begin tot eind een succes te maken.

E. S.

Toen ik het team van Property Hunter ontmoette, was ik al een jaar op zoek naar een appartement. Ik kende de vastgoedmarkt al goed en wilde mij laten bijstaan door een team van professionals. Die gaven mij vertrouwen en het avontuur met mijn vastgoedjager Jessica kon beginnen.
Tijdens onze uitgebreide gesprekken konden we de zoekcriteria bepalen. Ik vond al snel het ideale appartement en dankzij haar bleef ik gespaard van de stress die de onderhandelingen tijdens zo’n verkoop met zich meebrengen. Ook over alle stappen gerelateerd aan en voorafgaand aan de notariële akte hoefde ik mij geen zorgen te maken. Dankzij Jessica heb ik echt een keuze gemaakt die mijn leven heeft veranderd.

B. W.

We hebben om verschillende redenen besloten om een beroep te doen op Property Hunter. Eerst en vooral waren we op de hoogte van hun uitstekende reputatie.
Daarnaast wilden we ook geen tijd verspillen aan het afschuimen van de vastgoedmarkt voordat we eindelijk op het juiste pand zouden vallen. Dat lieten we liever over aan professionals.
Tot slot zagen we hierin ook een mooie kans om rustig de markt te leren kennen voordat we definitief iets zouden kopen.
We vonden meteen een “perfecte symbiose” met onze vastgoedjager Marc-Olivier, die direct onze wensen kon oplijsten en samen met ons een perfect overzicht kon maken van onze zoekcriteria. Dankzij hem stonden we ook open voor panden waar we anders zelf geen interesse in zouden hebben (uiteindelijk hebben we een huis gekocht dat we zonder Property Hunter waarschijnlijk nooit gekozen zouden hebben, en daar zijn we dolgelukkig mee!).

G. H.

We zijn echt tevreden over de dienstverlening van Property Hunter, en vooral die van onze huizenjager Morgane. We hebben bijna een jaar lang moeite gedaan om het juiste pand te vinden en na een lange strijd besloten we om iemand neutraal in te huren om ons te helpen.
Samen konden we nauwkeurig afbakenen wat onze verwachtingen waren en vooral ook wat bij ons budget paste. We geloofden niet dat we zo snel een huis zouden vinden, maar na ongeveer 3 weken werden we inderdaad verliefd op een geweldig pand.
We raden al onze vrienden en iedereen met een druk leven en zonder marktkennis aan om samen te werken met Property Hunter.
Zij kennen hun vak en geven altijd goed advies.

M. B.

De dienstverlening was inderdaad perfect, Alexandra begreep goed wat ik wilde en was heel professioneel. De website voor het bekijken van de foto’s en de verschillende opmerkingen is heel gebruiksvriendelijk. Als de gelegenheid zich voordoet, zal ik zeker opnieuw van deze dienst gebruikmaken.

K. W.

Nous étions à la recherche d’un bien particulier, hors normes. Les agences immobilières classiques nous semblaient trop limitées à la fois de par leur portefeuille de biens et d’approche de recherche, et nous avons fait le pari de faire appel à Property Hunter, aussi avec l’idée de pouvoir bénéficier d’un service hyper personnalisé et sur mesure. La chance étant de notre côté mais surtout l’efficacité de notre « chasseuse » et de son équipe, nous avons très rapidement trouvé exactement ce que nous cherchions et mieux encore. Property Hunter nous a ensuite très efficacement accompagné dans toutes les démarches administratives nécessaires, nous a consulté dans deux opérations immobilières connexes ainsi que dans l’organisation des travaux à effectuer dans notre nouveau lieu de vie. Ce service globale, compétant et dans une permanente disponibilité, nous a permis de réaliser dans la sérénité et la confiance notre projet immobilier quelque peu audacieux. Bien plus que les aspects uniquement techniques d'une telle opération, c'est la qualité des relations humaines, de collaboration et de partenariat qui est la clef du succès et que nous avons parfaitement rencontré avec Property Hunter

C. J.

Nous tenons à remercier du fond du cœur Mme Lardinois qui a très vite compris notre demande et qui nous a aidé à trouver un bien en 2 visites. Nous avons essayé avec une “agence classique » mais avons été noyés par des propositions qui ne correspondaient pas du tout à nos recherches… Le fait que Mme Lardinois ait compris notre demande, qu’elle a screené pour nous le marché et proposé ces 2 biens a été un gain de temps considérable. Elle a également aidé dans la revue des informations de la commune et du syndic, chose que l’agence du vendeur n’avait pas fait de façon optimale. Mme Lardinois s’est également adapté à nos horaires (le soir après 18h et le weekend ) et nous avons également apprécié ceci car vu nos horaires de travail il nous était impossible de faire autrement. Nous reviendrons certainement vers vous en cas de nouvelle recherche. Encore merci

L. V.

Merci pour ces informations Paul. Vous faites un travail fantastique ! Nous apprécions au plus haut point.

J. M.

Excellent service, expertise très utile pour les biens visités et la négociations des prix, disponibilité et réactivité. Je recommande fortement, surtout dans le marché immobilier très compétitif qu'est celui de Bruxelles.

N. C.

Ik voelde me wanhopig na jarenlang zoeken, toen besloot ik PH te contacteren! Dankzij hun snelheid, kennis van de markt, professionaliteit en beschikbaarheid om altijd mijn vragen te beantwoorden, vond ik het appartement dat perfect aan mijn criteria voldeed. En ik vergeet het begeleiden gedurende het hele proces niet, zelfs na het ondertekenen van de akte. Ik raad het ten zeerste aan!

Louiza

Ik was al een paar maanden op zoek naar een vastgoedobject. Ik voelde me verloren te midden van de vele aanbiedingen (prijzen, buurt, soorten panden, procedures, enz.). Ik kwam toevallig de website van Property Hunter tegen en voelde me meteen enthousiast. Na een eerste afspraak waar al mijn vragen en verwachtingen werden beantwoord, besloot ik meteen om met hen te beginnen zoeken. Binnen twee weken was het pand van mijn dromen gevonden! Ik zal niet aarzelen om hen opnieuw te vertrouwen, want de snelheid, het gemak, het professionalisme en het financiële voordeel, zonder het vertrouwensrapport te vergeten dat direct met mijn jager werd opgebouwd, hebben me meer dan tevreden gesteld! Nogmaals bedankt!

J. C

Dit is de tweede keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Property Hunter voor de aankoop van ons hoofdverblijf. Naast zijn vriendelijkheid is Marc Olivier zeer professioneel en regelt alles van A tot Z. Zijn begeleiding heeft zeker waarde toegevoegd aan ons aankoopproject. We bedanken hem nogmaals en bevelen de diensten van dit bureau ten zeerste aan.

Matthieu R

Het zoeken naar een woning kan vermoeiend zijn. De speld in de hooiberg vinden is ontmoedigend en uitputtend, tenzij je professionele hulp hebt. Dankzij Marie werd onze zoektocht vergemakkelijkt en hadden we geen onaangename verrassingen tijdens de bezichtigingen. We vonden binnen 6 weken een woning en alle wensen van ons gezin van 5 werden in overweging genomen. Bovendien heeft Marie alle documenten met een ervaren oog doorgenomen voordat we bij de notaris tekenden. Het enige spijtige is dat het allemaal zo snel ging, terwijl de ervaring aangenaam was. Bedankt.

Illana